søndag den 28. februar 2010

Vejen, Østerbyskolens aula med en masse modelbanemoduler af forskellig art, alle nød det og det var hyggeligt, fælles interesse giver et godt fællesskab. Her er et modul med en banesti meget apropos de tidligere indlæg.
I sommer tog jeg dette billede på SJs nattog til övre Norrland, et skilt der advarer, det kan blive glat i overgangen mellem vognene.

Nu på hjemvejen fra Umeå kørte vi i løbet af natten gennem et snevejr der havde taget turen over Nordjylland og Vendsyssel, henover store dele af Sydsverige og lammet trafikken på veje og jernbaner,
så overgangen til næste vogn så således ud om morgnen:

Vel fremme i Stockholm 80 minutter forsinket kunne vi blot konstatere at stort set alle tog var indstillet og køen til ombookning strakte sig gennem det meste af den store hal. Efter 1 time og 3 kvarter fik vi plads på det første tog til Malmö (København) 10.21. Vi kom dog på et tidspunkt til at ligge bag et posttog og yderligere forsinkelser opstod da en dør frøs fast under opholdet i Norrköping, et sporskifte ville ikke lægge om i Alvesta og yderligere 2 timer forsinket nåede vi Malmö, hjemkomsten skete 4 timer senere end beregnet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar